Holland Health Pop-up Clinic
Zaandam

 

In samenwerking met

Over Floor Kliffen

Founder

“Een gezonde, mooie huid komt van binnenuit. Daarom vind ik het belangrijk om bij de behandeling van mensen met huidproblemen naar hun totale gezondheid te kijken. Ik werk met de Holland Health Clinic om zo mensen te leren van binnenuit voor hun huid te laten zorgen. We werken veel met patiënten met acné en dan is het belangrijk om de gezondheid van deze patiënt te checken, vooral bloed- en hormoon waardes geven belangrijke informatie. Zo zie ik aan de huid van een patiënt direct of zij last heeft van haar darmen, bijvoorbeeld van een spastische darm. Ik adviseer om regelmatig te checken hoe het staat met allergieën, hormoon- en bloedwaarden om zo mooi mogelijk door het leven te gaan en zo lekker mogelijk in je vel te zitten. En deze checks laat ik heel graag uitvoeren door de Holland Health Clinic.”

‘Ik ben opgegroeid in een ondernemers familie en daardoor had ik van kinds af aan al de wens om een eigen bedrijf te beginnen in de Zaanstreek.

Per toeval ben ik in aanraking gekomen met de opleiding schoonheidsspecialiste en ontdekte ik mijn interesse en passie voor beauty en medische sector. Hierdoor ben ik werkzaam geweest bij SOAP Treatmentstore en DOCTORS AT SOAP. Advies geven is iets wat ik graag doe en op social media breng ik hier iedereen van op de hoogte als @deskincoach.’
 ​


‘Door de transformatie van Zaandam kwam ik erachter dat het nog iets miste. Waar al mijn klanten al een tijdje naar snakten. Een City spa waar alle beauty-behandelingen onder een dak zit!

Hierdoor heb ik Cotton spa en Cotton clinic het leven in geroepen. Een plek waar medisch en beauty samen komen en alle in’s en out’s te vinden zijn op deze gebieden. Service staat op nummer 1 en samenwerken met zaanse ondernemers is iets waar ik mij mee bezig houd.’

 

Cotton Spa & Clinic
Gedempte Gracht 2e
Zaandam

075-6151676